como localizar un telefono celular con el numero como como se rastrea un celular por gps gratis como rastrear un celular con gps android gratis como localizar un numero de celular android localizador por numero de celular como localizar un celular gratis con el numero como rastrear el celular de mi novia localizar mi movil gratis rastrear celular pelo imei 2020 rastreador para celular de namorado rastreador de celulares inteligente celular rastreador localizar celular android app como rastrear celular galaxy note 8 como rastrear aparelho celular motorola como localizar un celular robado sony xperia localizador de celular lumia 710 localizar celular rastreador de celulares via satélite como descobrir rastreamento celular tem como rastrear o celular lg prime life360 localizar mi celular como localizar un celular por gps sin aplicacion localizar meu celular vivo como localizar um celular numero rastreador para qualquer tipo de celular rastreador de llamadas de celulares gratis tem como rastrear um celular como puedo localizar un numero celular por gps localizar localizador de numeros celulares en colombia como rastrear un numero de celular por whatsapp como rastrear un celular samsung galaxy s4 apagado como hago para localizar mi celular localizar por localizar un telefono celular en colombia localizador mspy erkennen iphone эффективно

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel: 0754.500.174 0743.530.554
tavi_bt@yahoo.com

Pomi Fructiferi Botoșani

pomi - viță de vie - trandafiri

Piersic - 14 lei

Platicarp 

Anotimp: Vara

Pomul de vigoare medie-mare

Greutatea fructelor: cca 150gr, turtita,

Coaja pubescent, are culoarea de baza alb-galbuie, acoperita pe suprafata mica de un rosu fad.

Pulpa mediu consistenta, alb-verzuie, cu infiltratii rosiatice langa sambure, Neaderenta la sambure, suculenta, cu gust excelent.

Maturitatea de consum: la sfarsit de august.


 

Filip 

Maturitate de consum:a 2 a decada a lunii iulie

Soiul Filip rezistă foarte bine la temperaturile scăzute si la bolile specilfice piersicului. Este un soi romanesc foarte apreciat , autofertil si productiv.

Fructul este de marime medie, foarte aplatizat . Pulpa este albă, fină, foarte aromată. Sâmburele este foarte mic .

Maturarea deplina a fructelor este la sfarsitul lunii iulie.

 


 

Cardinal 

Anotimp: Vara

      Caracteristicile fructului: marime foarte mare (160 g), forma sferica, asimetrica. Coaja de culoare galbena. Pulpa galbena, mijlociu consistenta, foarte gustoasa.

       Caracteristicile pomului: vigoare mare.

       Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie.

 

 

 


Springold

Anotimp: Vara

       Caracteristicile fructului: marime mica-mijlocie (80 g), forma sferica, usor alungita. Coaja de culoare galbena cu coloratura rosie pe 70-100 % din suprafata, este pubescenta. Pulpa galbena, mijlociu consistenta, aderenta la sambure. Samburele are marime mica-medie si este predispus la crapare.

       Caracteristicile pomului: vigoare mare. Productivitatea este medie.

       Maturitatea de consum: se recolteaza in a treia decada a luni iunie.

 

 


 

Redhaven

Anotimp: Vara

       Caracteristicile fructului: marime mare (140 g), forma sferica, usor alungita, asimetrica. Coaja este mediu pubescenta, de culoare galbena cu dungi rosii inchise pe 60-80 % din suprafata.

       Pulpa galbena, cu infiltratii rosatice langa sambure, mijlociu consistenta, neaderenta. Samburele are marime medie, forma usor alungita.

       Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie. Coroana aplatizata. Productivitatea este mare. Infloreste tarziu.

       Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august.

 


 

Superba de toamna 

Anotimp: Vara

       Soi romanesc,de vigoare medie cu productivitate foarte buna, rezistent la ger si boli.

       Infloreste tarziu fapt care il fereste de brumele tarzii, autofertil.

       Fruct de marime mare , de culoare alb-crem . Pulpa este de culoare alb-crem, foarte aromata, gust dulce si nu se lipeste de sambure.

       Se consuma in stare proaspata dar se preteaza si la industrializare.

       Maturitatea de consum: Se recolteaza in perioada 10-20 Septembrie.