como localizar un telefono celular con el numero como como se rastrea un celular por gps gratis como rastrear un celular con gps android gratis como localizar un numero de celular android localizador por numero de celular como localizar un celular gratis con el numero como rastrear el celular de mi novia localizar mi movil gratis rastrear celular pelo imei 2020 rastreador para celular de namorado rastreador de celulares inteligente celular rastreador localizar celular android app como rastrear celular galaxy note 8 como rastrear aparelho celular motorola como localizar un celular robado sony xperia localizador de celular lumia 710 localizar celular rastreador de celulares via satélite como descobrir rastreamento celular tem como rastrear o celular lg prime life360 localizar mi celular como localizar un celular por gps sin aplicacion localizar meu celular vivo como localizar um celular numero rastreador para qualquer tipo de celular rastreador de llamadas de celulares gratis tem como rastrear um celular como puedo localizar un numero celular por gps localizar localizador de numeros celulares en colombia como rastrear un numero de celular por whatsapp como rastrear un celular samsung galaxy s4 apagado como hago para localizar mi celular localizar por localizar un telefono celular en colombia localizador mspy erkennen iphone эффективно

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel: 0754.500.174 0743.530.554
tavi_bt@yahoo.com

Pomi Fructiferi Botoșani

pomi - viță de vie - trandafiri

Prun - 14 lei

Stanley

Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie

       Caracteristicile fructului: fructe mijlociu-mari  40- 50 g, diametru 30-35 mm, de forma cilindrica alungita. Coaja de culoare albastru inchisa, foarte cerata. Pulpa verde-galbuie, tare, suculenta,neaderenta la sambure .Se preteaza la consum proaspat dar si industrializat.(tuica si compot)
 Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie. Coroana aplatizata, rara.Rezistent la inghet ,boli si daunatori.Autofertil,bun polenizator si foarte productiv.

 


Record 

Maturitatea de consum:Jumatatea lunii septembrie

Soi romanesc de vigoare medie cu rezistenta ridicata la boli si daunatori, autofertil .

Denumirea acestui soi ,,Record'' este data de insasi marimea fructelor care in condiitiile unei intretineri corespunzatoare depasesc 100 gr.Acestea au forma sferic-alungita
cu pielita vanat inchis ,acoperite cu pruina albarruie.Pulpa galben-verzuie, crocanta , potrivit de suculenta cu gust armonios si aroma fina.Samburele este mic si neaderent.
Fructele au valoare comerciala datorita marimii si aspectului dar se preteaza si la indiustrializare.


 

President  

Maturitatea de consum: jumatatea lunii septembrie

      Pom de vigoare medie avand coroana aplatizata.Cu o rezistenta buna la ger ,boli si daunatori.

      Fructele sunt mari sau foarte mari, forma rotunjita, alungita.

      Coaja are aspect brumat de culoare violet.

      Pulpa verde-galbuie, tare, acida, suculenta, la maturitate completa neaderenta la sambure.


 

Renclod Althan

Maturitatea de consum: se recolteaza la mijlocul lunii august

       Caracteristicile fructului: fructe mari, 50 - 55 g, diametru 38-43 mm, de forma sferica turtita. Coaja de culoare galben verzuie cu coloratura roz violaceu, foarte cerata. Pulpa verde-galbuie-portocalie, tare, zemoasa, dulce-acrisor, neaderenta la sambure.

       Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie-mare. Coroana mare, rara, cu crengi casante.

 


 

Renclod Verde  

Maturitatea de consum: A doua decada a lunii august

   Acest soi face parte din soiurile stravechi de la noi din tara care sunt mai putin pretentioase ca cele aparute in ultima vreme.

   Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, usor turtita.

   Fructul este de marime mijlocie-mare, sferic usor turtit la capete.

   Pielita este relativ subtire, de culoare verde-albicioasa,galbena la muturitatea deplina cu pruina groasa.

   Pulpa este verzuie, suculenta, dulce si cu aroma intensa, neaderenta la sambure.

 


 

Jojo INDISPONIBIL

Maturitatea de consum: inceputul lunii septembrie

      Este total rezistent la Plum pox, virusul care este cel mai raspandit la pruni.

      Pom de vigoare medie,foarte productiv datorita faptului ca este autofetil.

      Fructele sunt medii-mari, ovale, de culoare violet inchis.

      Pulpa este dulce-acidulata, neaderenta de sambure .Ideal pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata.

 


 

Avalon 

Maturitatea de consum: 1 - 10 august

      Pomul de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, cu fructificare pe ramuri scurte si mijlocii, soi partial autofertil.

      Fructul este mare (65-75g), forma ovoidala cu epiderma vanata, acoperita cu pruina cenusie. Pulpa este galben-verzuie, suculenta, usor acidulata, neaderenta la sambure, gust foarte placut.

 

 

 

 


 

Valor  

Epoca de coacere: decada a III-a a lunii august.

       Pomul are vigoare mijlocie, formează o coroană sferic turtită, rodeşte timpuriu şi are un potenţial de producţie ridicat. Fructifică aproape în exclusivitate pe buchete de mai. Este rezistent la boli, secetă şi ger. Soi autofertil şi bun polenizator.

       Fructul este mare sau foarte mare (55-60 g), invers ovoid alungit, aproape negru, cu pruină albastră, pulpa neaderentă, bună pentru masă şi industrializare, rezistent la cădere si transport. Epoca de coacere: decada a III-a a lunii august.


 

Jubileum  

 

Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii august
  
   Este un soi suedez de vigoare mijlocie, autofertil , foarte productiv rezistent la ger, boli si daunatori. Fructe de culoare rosie , mari si foarte mari(100-150gr). Pulpa este suculenta, neaderenta la sâmbure, foarte buna pentru masa.

 

 

 

 


Fortune

Maturitatea de consum: 1 - 10 august

      Soi de origine Japoneza, vigoare medie, foarte productiv, fructele sunt mari si pot atinge greutatea de 100-150 gr un fruct, rotunde, pielita este de o culoare rosu aprins, pulpa galbuie, neaderent la sâmbure, putin suculent.

         Este un soi foarte comercial fructele ajungand la marimea unei nectarine.

 

 

 


 

Silvia

Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august

      Caracteristicile fructului: fructe mari,, 55 - 70 g, diametru 38-40 mm, de forma alungita. Coaja de culoare mov rosiatica. Pulpa aurie, tare, zemoasa, gustoasa, semiaderenta la sambure.Foarte productiv.

Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie. Coroana piramidala.

 

 

 

 


 

Anna Spath

Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii septembrie, început de octombrie

       Soi de vigoare mijlocie cu coroana invers piramidală. Fruct mare 55-70 g, de formă globuloasă, de culoare roşie-vânătă, negricioasă, cu pulpa neadarentă la sâmbure, de calitate foarte bună pentru masă si industrializare. Pomul este, rezistent la ger, la boli şi dăunători.

 


 

D'agen 

Maturitatea de consum: 20-30 august

      Soi de vigoare mijlocie, rezistent la ger, autofertil, foarte productiv, fruct mediu, pielita de culoare rosie, pulpa galben-verzuie, foarte suculenta, foarte dulce.

Este potrivita pentru gemuri si tuica din cauza continutului mare de zahar.

 

 


 

Bistritene 

Maturitatea de consum: Inceput de septembrie

     Este un soi autofertil de vigoare mijlocie cu productivitate ridicata . Fructele sunt de marime medie, alungite, putin turtite, de culoare bleumarin. Pulpa este foarte dulce si aromata, neaderenta la sambure. Are folosinta multipla, ideal pentru gem, prajituri si nu in ultimul rand pentru palinca.

 


 

Rivers timpuriu 

Maturitatea de consum: Se matureaza la inceput de iulie

      Cultivat pentru faptul ca rodeste timpuriu.

Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri mijlocii si buchete de mai.

Fructele sunt potrivit de mari, sferice sau sferic-alungite cu pielita vanat-violacee-inchisa, ce prezinta puncte si pete mai intens colorate si o pruina albastra, groasa.

Pulpa galbena-verzuie, foarte suculenta, slab aromata, este semiaderenta la sambure si prezinta adeseori un gol in jurul samburelui.


 

Tuleu gras

Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii august

      Caracteristicile fructului: fructe mjlociu-mari, 45-55 g, de forma ovoidala, alungita. Coaja de culoare albastru inchisa, subtire, cerata. Pulpa verde-galbuie, tare, crocanta, dulce-acrisoara, foarte gustoasa, neaderenta la sambure.

Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie. Coroana tronconica, deasa.

 

 


Canska lepotica

Maturitate de consum: Se recolteaza la sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august

Pom de vigoare mijlocie, coroana aplatizata, intra timpuriu pe rod si are productivitate buna. autofertil.
Fructele sunt mari 60-80 gr,  de forma ovoidala cilindrica, usor asimetrica. Coaja este de culoare albastru inchis, cu strat gros de pruina, puternic cerata. Pulpa verde-galbuie, de consistenta buna, dulce-acrisoara, neaderenta la sambure.