como localizar un telefono celular con el numero como como se rastrea un celular por gps gratis como rastrear un celular con gps android gratis como localizar un numero de celular android localizador por numero de celular como localizar un celular gratis con el numero como rastrear el celular de mi novia localizar mi movil gratis rastrear celular pelo imei 2020 rastreador para celular de namorado rastreador de celulares inteligente celular rastreador localizar celular android app como rastrear celular galaxy note 8 como rastrear aparelho celular motorola como localizar un celular robado sony xperia localizador de celular lumia 710 localizar celular rastreador de celulares via satélite como descobrir rastreamento celular tem como rastrear o celular lg prime life360 localizar mi celular como localizar un celular por gps sin aplicacion localizar meu celular vivo como localizar um celular numero rastreador para qualquer tipo de celular rastreador de llamadas de celulares gratis tem como rastrear um celular como puedo localizar un numero celular por gps localizar localizador de numeros celulares en colombia como rastrear un numero de celular por whatsapp como rastrear un celular samsung galaxy s4 apagado como hago para localizar mi celular localizar por localizar un telefono celular en colombia localizador mspy erkennen iphone эффективно

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel: 0754.500.174 0743.530.554
tavi_bt@yahoo.com

Pomi Fructiferi Botoșani

pomi - viță de vie - trandafiri

Vișin - 14 lei

Timpurii Engleze (mari engleze) 

Maturitate de consum: Inceputul lunii iunie

      Pom de vigoare mica-medie,autofertil si foarte productiv.Fructe de vigoare mare, rotunde de culoare rosie cu pulpa crocanta ,neaderent la sambure . Este cel mai timpuriu soi de visin si se recolteaza incepand cu luna iunie.

 

 


 

Tarina

Se recolteaza la jumatatea lunii iunie

  Soi romanesc, obtinut la ICPP Pitesti-Maracineni este de vigoare submijlocie, cu coroana piramidala, produce moderat si constant, este un soi autofertil.
Fructul este mijlociu, cu greutatea medie, de consistenta medie, culoare rosu inchis stralucitor.
Pulpa este de culoare rosie, consistenta si astringenta, gust acidulat dulce, neaderenta la sambure. Acest pom fructifer este recomandat pentru livezile mici si gradini gospodaresti.

 

 

 


 

Ilva - INDISPONIBIL

Se recolteaza in decada a III-a a lunii Iunie

       Soi de vigoare mica - medie, coroana semiglobuloasa, rodeste preponderent pe ramuri lungi, intra pe rod in anul 3 de la plantare, rezistent la ger.

       Fructele sunt mijlocii, rotunde de culoare rosie - inchisa, pulpa cu consistenta medie, gust dulce si acidulat.

 

 

 


 

Crisane

       Este un soi foarte raspandit la noi in tara. Fructele sunt mari cordiform rotunjite. Pulpa este rosie neaderent la sambure, cu sucul roz-rosiatic care pateaza slab. Se maturizeaza la sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.

 

 

 

 

 

 

 


Oblacinskaya 
 

Maturitate de consum:jumatatea lunii iunie

    Pom de vigoare medie,autofertil si foarte productiv.Fructe de vigoare medie-mare, sferice, usor alungite, de culoare rosu-inchis cu  pulpa crocanta ,intens colorata .Se preteaza foarte bine pentru industrializare dar si pentru consum proaspat.  

 


 

Meteor 


 

Maturitate de consum: Inceputul lunii iulie

   Pom de vigoare mica, ce rodeste pe formatiuni scurte, necesita putine taieri. Este un soi autofertil.

   Fructele sunt de marimie mijlocie, forma sferica turtita ,pulpa crocanta cu un gust fin.

   Se preteaza foarte bine pentru industrializare dar si pentru consum proaspat.


 

Schattenmorelle(Morela Neagra) INDISPONIBIL
 

Maturitate de consum: Inceputul lunii iulie

   Soi de vigoare mica, autofertil,cu inflorire tarzie.

   Foarte productiv, rezistent la ger si boli.

   Cu fructul visiniu inchis pina la negru cu gust placut usor acid.

   Se preteaza foarte bine pentru industrializare dar si pentru consum proaspat.